A személyes tárgyaid tachyonizáltatása

Olyan módon is be tudod az otthonodba vinni a tachyon energiát, hogy ezzel az energiával tartósan feltölteted a személyes tárgyaidat – legjobb azokat, amelyeket állandóan magával hordasz (mint pl. karkötőt, nyakláncot, ruhát, párnahuzatot, kristályokat).

Azonban, nem minden anyag megfelelően tachyonizálódik! Erre a célra legjobb anyagok a következők: üveg, kristály, kvarc, ametiszt, kerámia, bronz, rozsdamentes acél, ezüst, alumínium, pamut, poliészter, gyapjú, viszkóz, bambusz/kender textíliák, víz, étrend-kiegészítők, vitaminok. (Arany és réz nem jók a tachyonizálás szempontjából!)

Ha szimpatikus neked ez az opció, akkor a kapcsolatba lépve velünk kérhetsz árajánlatot (a szolgáltatás ára a tachyonizálandó tárgy méretétől függ – kisebb tárgy(ak) /10cm3-ig/ betachyonizáltatása postaköltséggel együtt kb. 7.000-17.000,-Ft).

Kérlek, vedd tudomásul, hogy a tárgyak betachyonizálása és visszaküldése akár egy hónapot is vehet igénybe! Köszönjük a türelmed!

Illetve megvásárolhatod a már kész vagy előre megrendelhető tachyonizált termékeket is (tachyonizált kártyák, üvegecskék, üveggolyók, kristály üveggömbök, nyakláncok és pólók): Tachyonizált termékek >>>