Rólunk

A nevem Sojka Peter Leopold és olyan tulajdonságom van, hogy szeretek sok mindennel foglalkozni (hogy azt sem tudom, hogy mit csináljak előbb 🙂 ) – a tachyon kamra üzemeltetése mellett pl. könyvírással, hobbi zeneszerzéssel, meditációval, meditációs szemináriumok/táborok tartásával, energiagyógyászattal, kendertermesztéssel, weboldalkészítéssel, számítógépes grafikával (és még sorolhatnám, illetve van még sok más új tervem is 🙂 ).

Amióta spirituálissal kezdtem el foglalkozni, megjelent bennem egy nagy kérdés, amire eddig nem tudtam a választ.

Egyszerűen nem fért bele a fejembe, hogy hogyan lehetséges, hogy létezik szenvedés, boldogtalanság, rosszindulat, betegségek, szegénység, tudatlanság, embertelenség, igazságtalanság, esztelenség, hazugság, erőszak, elnyomás, szabadság korlátozása/modern rabszolgaság, a természettel való harmóniában élés helyett a vele való harcolás, stb.

Mindig is úgy éreztem, hogy ez nem lehet normális, természetes állapot! Ez olyan, mintha építenénk egy házat és egyidejűleg rombolnánk is azt.

Azt látom, hogy a világ nem véletlenül olyan, amilyen. Az emberiség ki van használva és kívül-belül szándékosan és célzottan tartva ebben a szabadság nélküli állapotban (az emberek nem is tudják mennyire mélyen – az a legnagyobb rabszolga, aki szabadnak hiszi magát…).

Eddig csak úgy lehetett igazából kitörni ebből a világból, ha valaki úgymond megvilágosodott, azaz megtapasztalta az igazságot, hogy ki/mi valójában, átlátott e világ illúzióján és elengedett minden ragaszkodását ehhez a világhoz.

De mit szólnál ahhoz, hogy a világ elhagyása helyett inkább (mint társteremtők) egy új valóságot teremtenénk?

Ez az egyik oka annak, amiért a tachynon kamra őrzője (üzemeltetője) lettem, hogy általa tudjak az embereknek asszisztálni abban, hogy többek között tudatos teremtőkké váljanak, ugyanis a tachyonenergiát tudatosan lehet alkalmazni az életünk minden területére.