Tachyonizált termékek

Ezen a weboldalon (lásd lejjebb) megvásárolható termékek be vannak tachyonizálva – azaz, hasonlóan mint a tachyon kamra, azok is tartósan fel vannak töltve a lehető legnagyobb tachyon telítettséggel és sugározzák a kifogyhatatlan tachyon mennyiséget. Pluszban hozzá vannak kapcsolva a Forrás szeretethez is, hogy ezt a tachyonenergiát ne lehessen tisztességtelen célokra felhasználni.

A tachyonizált termékek által azt szeretnénk lehetővé tenni, hogy a jótékony tachyonenergia a számodra is mindennapi életed részévé válhasson, mert nagy mértékben jobbíthat az életed minőségén pl. úgy, hogy segíti:

  • harmonizálni az ember által létrehozott energiákat (elektroszmogot és mindenféle sugárzásokat), amelyek kiegyensúlyozatlanságokat okoznak a testünkben,
  • jobban ellazítani az elmét és a testet azáltal, hogy csökkenti a bennünk lévő ellenállásokat,
  • megnövelni az energiaszintünket és a jó közérzetünket,
  • és számtalan más módon támogatni a spirituális, a lelkileg/testileg egészséges és az alkotó életet.

Második generációjú tachyonizált termékek

Azonkívül, hogy a termékek permanensen be vannak tachyonizálva a Tachyon Living cég által, többlet díj nélkül minden termék (ami a “Második generációjú tachyonizált termék” jelöléssel el van látva) egyesével személyesen Sojka Peter Leopold által fel van töltve a szeretet/áldás, a prána, a Reiki és egyéb jótékony energiákkal és rezgésekkel is, hogy minél pozitívabb módon tudjon támogatni téged az életedben.

Ráadásul, minden egyes második generációjú tachyonizált termék energetikailag össze van kötve az összes többi második generációjú tachyonizált termékkel, így idővel folyamatosan frissül újabb és újabb (távolról hozzáadott) tiszta és pozitív energiákkal.

Ezért kérlek, a megvásárolt terméket az első használata előtt fogd meg a kezedbe és a saját módodon, módszerrel áldd meg, töltsd fel a szeretet és egyéb gyógyító energiákkal! Ilyen módon a te hozzájárulásod is fogja a javát szolgálni a többi embernek, aki rendelkezik egy ilyen termékkel, mert az is egyidejűleg fel lesz erősítve a te áldásoddal. Köszönöm!

Szintén extra felár nélkül minden termék pluszban be van energetizálva a 90.10. Kockájának a semleges kvantumenergiájával is. Ha hozzánk jössz tachyon kamrázni, vagy egyéb energetikai kezelést veszel nálunk igénybe, vagy csak úgy meglátogatsz :), nyugodtan hozd magaddal a kisebb személyes tárgyaidat (mint nyakláncokat, karkötőket, kristályokat, pénztárcát, mobiltelefont feltétlenül, ruhákat, párnahuzatot, ivópoharat, üveget, kancsót stb.) és teljesen ingyenesen (a felajánlást, adományt sem fogadjuk!) beenergetizáljuk! 🙂

Hogyan kell használni a tachyonizált termékeket?

Ahhoz, hogy a tachyonizált termékek a leghatékonyabban működjenek, azokat pozitív szándékkal javasoljuk használni. Bár a tachyon mező gyönyörűen ki fogja fejteni a jótékony hatását a konkrét szándékod nélkül is, mert ő tudja, hogyan támogathat téged pl. az egészséged erősítésében, mégis ajánlatos szándékkal fordulni felé. Ez azért van, mert a tachyon mező egy élő, tudatos mező és megfelelően reagál, ha el van ismerve és irányítva.

Először csak tartsd a kezedben pár percig a tachyonizált terméket, hogy átitassa a testedet tachyonokkal! A kézen sok akupunktúrás pont/meridiánvég található, amelyek szinte az összes belső szervhez, az egész testhez kapcsolódik, így a tachyonenergia rövid időn belül az egész testedbe bekerül. Ez működik, függetlenül attól, hogy ezt érzed vagy sem! S ahogyan beléd ivódtak a tachyonok, megkérheted őket, hogy asszisztáljanak neked abban, hogy megvalósítsd, amire vágysz úgy, hogy az összhangban legyen a legmagasabb jósággal. A kívánságodnak nem kell csak az egészségedre korlátozódnia, bármilyen életterületen tudsz segítséget kérni (anyagiak, szerelem, fejlődés… terén is).

Ha még azonnal nem is érzed a tachyonenergiát, akkor is kérlek, folytasd a munkát vele! Vannak emberek, akik rögtön érzik, vannak olyanok, akiknek több hét vagy hónap kell ahhoz, hogy elkezdjék érzékelni a tachyonenergiát.

Sokszor azoknak, akik nap mint nap számítógép előtt tartózkodnak vagy egyéb sugárzás éri őket, kicsit tompább a finomabb energiák érzékelése, de mihelyt megtisztul az aurájuk, ők is képesek lesznek a tachyonenergia érzékelésére.

Azok, akik eleve foglalkoznak valamilyen energiamunkával (csikung, reiki, tao, jóga…) általában jobban érzékelik a tachyonenergia hatását is.

A tachyonenergia tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat és a meridiánokat. Sokan ezt úgy érzékelik, mint kellemes bizsergés, hullámzás, melegség vagy éppen hűvösség.

Ha szeretnéd, hogy a tachyonenergia “automata módon” vezessen téged, azt mondhatod, hogy: “Tachyon, kérlek, végezd a dolgodat!” vagy “Tachyon, kérlek, hozz nekem felismeréseket, hogyan valósíthatom meg a legnagyobb potenciálomat!”

Sok tachyonizált termék üvegből készül, úgyhogy vigyázz rájuk, hogy épek maradjanak! 🙂

Ha olyan jellegűek a termékek, magaddal hordhatod; fürdővízbe rakhatod őket; ivóvízben is lehetnek (pl. a tachyonizált üveggolyók); hűtőbe/spájzba helyezheted őket, hogy feltöltsék az ételt; étrend-kiegészítők mellé rakhatod; aludhatsz velük (a fejedhez /párna alá/ vagy a lábadhoz teheted), wifi/telefon/számítógép mellé rakhatod, hogy harmonizálják a káros sugárzást…

Ha bármilyen kérdésed lenne a tachyonizált termékekkel kapcsolatban, nyugodtan keressél minket: kapcsolat!

A tachyonizált termékek (amelyeknek a palettáját bővítjük) itt megvásárolhatók/előrendelhetők:

De most azt is tettük lehetővé, hogy a saját személyes tárgyaidat is betachyonizáltathasd nálunk: A személyes tárgyaid tachyonizáltatása >>>.