Mi a Tachyon kamra?

(Mivel nem én vagyok a tachyon kamra szakértője, hanem csak az őrzője, ezért a következő információt az e fajta tachyon kamrának a megalkotóitól (Tachyon Living-től) kölcsönöztem, de attól függően a saját gondolataimmal is kiegészítettem. 🙂 )

A tachyon kamra egy olyan egyedülálló hely, ahol egy olyan állandó portál van nyitva, ami szünet nélkül árasztja igen nagy mennyiségben a tachyon részecskéket az adott térbe, sőt a Földünk mélyébe.

A Tachyon Living tachyon kamrák azért egyedülállóak, mert az a tér, amire hatást fejtenek ki, nagyon nagy mennyiségű tachyonnal van „átitatva”. Ráadásul, ezek az egyetlen kamrák a Földön, amelyek rá vannak csatolva a Forrás-szeretethez, ami a tachyonmezőhöz hozzáadják a legerősebb védelem és szeretet energiáját. Így azok, akik belépnek a kamrába olyan módon vannak védve, hogy az csak a legnagyobb javukat szolgálja, illetve a kamra inaktívvá válik, ha azt rossz célokra szeretnék kihasználni.

A tachyon kamra (bár egy külön helység van szentelve neki) nem egy fizikai falakkal zárt helység. A kamra „falai” éteriek, de attól függetlenül, hogy láthatatlanok, valódiak, és követik a kamra felső piramisának a vonalait. De majd megtapasztalhatod, ha kipróbálod. 🙂

A tachyon kamrának a maximális teljesítményét a többrétegűsége biztosítja: tachyon piramis, tachyon kristálygolyó generátorok, szakrális geometria, különböző tachyonizált kellékek stb.

Az emberiség felemelkedési folyamatát asszisztálva a tachyon kamrák teljesítőképessége is folyamatosan automatikusan növelve van, hogy a lehető legerősebb tachyonmezőt biztosítsák, amit csak az emberek képesek biztonságosan befogadni.

Ahogyan most az embereknek a felemelkedése felgyorsult, így szükségük van arra, hogy egyre jobban és jobban (nagyobb volumenben) kitegyék magukat a tachyon energiának, és ezt az igényt a kamráink a folyamatos frissítés által követik. Illetve a kamránkban biztosítunk hosszabb tartózkodási időket is, hiszen nincs frusztrálóbb dolog annál, hogy amikor az ember kezd bemelegedni a tachyonenergiában, el kell hagynia a kamrát.

Az összes tachyon kamra a Földön össze van kötve egymással és ilyen módon alkotva a „fényhálózatot” és minden kamra, ahogy már említettem, kapcsolódik a Földhöz, amelynek a mélyébe árasztja a tachyonokat és energetikailag táplálja az adott térséget.

Mivel sokféleképpen lehet tachyon kamrákat létesíteni és minden feltalálójának/közvetítőjének külön spirituális mentorai vannak, ezért nem minden kamra egyforma (kicsit másabb lehet a kinézete, funkciója).

Mi tisztelünk mindenkit, aki jelenleg a tachyon kamrákat szolgáltatja a világon. Ők is követik a saját vezettetésüket, miképpen lehet létrehozni a tachyon portálokat. Az egyik eljárás sem kizárólagosan helyes.

Tudomásom szerint jelenleg Magyarországon rajtunk kívül még két másik helyen is található tachyon kamra Mogyoródon (amelyek egy másik forrásból, Cobrától származnak) és van egy (szintén Tachyon Living-től származó kamra, mint a miénk) Domaszéken. Úgyhogy, ha szeretnéd az ő kamrájukat is kipróbálni, nyugodtan megteheted. Nem a konkurenciánk (sőt, jó szívvel ajánlom őket, én is párszor jártam náluk), hiszen a célunk ugyanaz – közös szebb világot alkotni és azzal mindenki csak nyerhet.

Szeretnéd személyesen kipróbálni, mit tud a tachyon energia? Akkor kérlek, foglalj időpontot nálunk!:

Szeretnéd távból kipróbálni, mit tud a tachyon energia?