Egyéb energetikai kezelések, lehetőségek

Bevezető az energia világába

Bár a valóság egy (mivel semmi nem létezhet önállóan önmagában és minden elválaszthatatlan része az egésznek), az elmén keresztül nézve mégis úgy tűnik, hogy a valóságnak több “eleme” van, amiket többféleképpen (és tetszőlegesen) lehet kategorizálni, értelmezni.

Pl. lehet látni, hogy az egész valóságnak két aspektusa van: belső (önmagukban érzékelhetetlen) tulajdonságok és külső (érzékelhető) forma. De ismét, a kettő közé nem lehet elválasztó vonalat húzni, a kettő közötti határ vagy megkülönböztetés csak elméleti!

A valóság külső formáját különféle energiák alkotják, amelyek a belső tulajdonságaik szerint működnek.

Attól függetlenül, hogyan nézünk a valóságra ezek a belső tulajdonságok ilyesmik lehetnek: matematikai, kémiai vagy fizikai/természeti törvények; információk; memória; potenciál; tudat; intelligencia; üresség/semmiség/mindenség; végtelenség; képesség létezni, tudatosnak lenni, érzékelni, érezni, gondolkozni, emlékezni; sőt ha úgy tetszik, akkor akár Abszolútnak, Forrásnak, Istennek, Életerőnek is nevezhetjük…

A külső forma pedig az, ahogyan azok a belső tulajdonságok megnyilvánulnak érzékelhető (relatív, azaz valami valamihez képest) módon, pl.: növények, nők, férfiak, gondolatok, érzések, hangok, tárgyak, bolygók…

S ismét, a külső forma (ami egyébként szubjektív és megfoghatatlan tapasztalatként jelenik meg a tudatunkban) különböző energiákból áll.

Ha ezt az energiát egy nullától végtelenig skálára vetítenénk, akkor a nulla a nullponti energiát reprezentálná, azután következne a tachyon energia, utána a finom energiák (mint kvantumenergia, prána, csí…) és azután már az érzékszerveinkkel is észlelhető fizikai energiák, mint a fény, a hang vagy a még “tömörebb” energiák, vagyis az anyagok.

A tachyon energia

Amikor valaki a tachyon energia térben tartózkodik és vannak különböző érzékelhető megtapasztalásai, nem is közvetlenül magát a tachyon energiát érzi, hanem a saját energiáinak az áramlását.

A tachyon energiamező egy nyugodt és semleges tér. Ott megszűnnek a külső negatív hatások és az emberi test (fizikai, érzelmi, mentális, energetikai…) és lény meg tud pihenni.

Nem a tachyon fejti ki a pozitív hatását, hanem olyankor teret kap az emberi test és lélek arra, hogy “fellélegezzen” és beindulhassanak az öngyógyulási és önhelyreállítási folyamatok.

Hasonlóan, mint amikor összenyomunk vagy eldeformálunk egy felfújt lufit és miután elengedjük, az magától visszanyeri a saját eredeti formáját, akkor a testünk és a lelkünk is magától helyreáll, ha elengedjük a stresszt, az ellenállásokat vagy az olyan tevékenységeket, amelyek ártanak neki.

Benned megvan az az információ, hogy ki vagy és kivé válhatsz a jövőben. A tachyon energia pusztán abban támogat téged, hogy önmagad lehessél.

A fizikainál finomabb energiák

A tachyon kamrázás mellett (vagy külön) más energetikai kezeléseket (vannak köztük ingyenesek is!) is nyújtunk. Ezek már az érzékelhetőbb energia-közvetítésekhez tartoznak (a kezeléseknek az árait itt találod: Árak.):

Access Bars kezelés

Az Access Bars olyan eszköz, amely által másképp kezdhetünk működni az életben ebben a világban. Nagyon hosszú ideje, az emberi lények a gondolataik, érzéseik és érzelmeik sűrűjéből (egójukból) funkcionáltak. Ez az, amit értékessé tettek, ezzel azonosultak.

A kezelés a fejen lévő ún. “bar” pontok könnyed érintésével történik. 32 ilyen pont van a fejen, amelyek a különböző életterületekhez kapcsolódnak, ahol az összes gondolatunkat, elképzelésünket, hiedelmünket, megfontolásunkat, érzelmünket és hozzáállásunkat tároltuk el, amiket bármely életünkben fontosnak tartottunk. Ezek miatt gyakran robotpilótaként működünk ahelyett, hogy éberségből, tudatosságból tennénk, illetve inkább elutasításból, mintsem befogadásból cselekszünk.

Amikor futtatják a “bar”-jaidat, az agyhullámaid lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok, amelyekből gyerekkorod vagy más életeid óta működsz, hozzáférhetőek legyenek és törölhetővé váljanak a tudatosságod által. Így jelen leszel az életedben és a múlt nem úgy vetül majd a jövőbe, mint azelőtt. Amikor Bars kezelést kapsz, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtathatod meg! (A kezeléseknek az árait itt találod: Árak.)

Access Facelift kezelés

Az Access Energetikai Facelift egy energetikai módszer, amellyel alapvetően elkezdjük visszafordítani az öregedés nyomait az arcon és hasonló hatást kelthet az egész testen. Olyan arcod legyen, amellyel fiatalabbnak és életteltelibbnek látszol!

Az arc megváltozásával, általában a nézőpontjaid is változnak. A végeredmény, hogy máshogy nézel ki, máshogy cselekszel, máshogy beszélsz és dogok változhatnak.

Illetve fordítva is: Bármikor, ha a tükörbe nézel és megítéled azt, amit látsz, a sejtek emlékeznek, és magukba zárják az ítéletet.

Mi lenne, ha eloszlathatnál mindent, ami miatt megítéled az arcodat?

Az Access Energetikai Facelift törli az ítéleteket a sejtmemóriából és megfiatalítja a testedet és a lényedet. Amikor elengedjük és megszüntetjük az ítéleteke, amelyeket a tükörben az arcunkra vetítünk, a testünk teret kap arra, hogy regenerálja önmagát.

Az emberek a következő változásokról számoltak be:

  • Az arc fénye és ragyogása
  • A bőr rugalmassága
  • A szemek tisztaság
  • A haj ragyogása
  • A mellek és fenék megemelkedése
  • Javuló energiaszint
  • Nagyobb fokú ellazultság

(A kezeléseknek az árait itt találod: Árak.)

Energetikai kezelések

A testünk (és ezalatt nemcsak a testünk fizikai, hanem finomabb rétegeit is értem, pl. mentálisat, érzelmit) tulajdonképpen különböző energiahálózatokból áll. S ha valamilyen külső vagy belső hatás miatt nem megfelelően, megfelelő mennyiségben és szabadon áramlanak bennük az energiák, az (akár egészségügyi vagy más jellegű) problémákat okozhat az életünkben.

Alapvetően minden energetikai kezelésnek az a lényege, hogy külső segítséggel bepótolja az energiahiányokat, kivezeti az energiatöbbletet (vagy nem odavaló energiákat), illetve feloldja az energiablokkokat.

Energia mindenhol van, de ha valamilyen oknál fogva az ember nem tudja azt közvetlenül hasznosítani, befogadni, vagy tele van a szervezete a “rossz” energiákkal, akkor aközé az ember közé és az energia közé, mint egy közvetítő csatorna, léphet az energiakezelő. Az energiakezelő tulajdonképpen nem is csinál semmit, csak összeköti a mindenhol lévő univerzális energiamezőt a kezelt személy annak a testrészeivel, ahol nem rendesen áramlik az energia. Így az egyszerű fizikai törvények szerint megtörténik a megfelelő energiamozgás, pl. ahol hiány (“vákuum”) van, az feltöltődik energiával.

(Egyébként nincsenek rossz vagy negatív energiák, csak energiák vannak. Azonban, olyan energiák, amelyek nem jók az embereknek, pl. a növényeknek jól jöhetnek, hasonlóan, mint a trágya – a növényeknek finom és tápláló eledel, nekünk pont fordítva. :))

Ezen kívül az energiának van több tulajdonsága: intenzitás (erősség, mennyiség), frekvencia (rezgés, hullámhossz) és információkat is hordozhat. A különböző energetikai kezeléseknek a módszerei abban különböznek, hogy milyen specifikus formájában, mértékben és céllal (pl. konkrét problémákra) használják fel az amúgy semleges energiát. Így lehet fókuszálni azt az energiát egy helyre, módosítani a frekvenciáját (pl. különböző színeket alkalmazni), illetve az energiához hozzáadni az információkat (pl. szimbólumok, vizualizációk formájában).

Nálunk a tachyon kamra mellett az alábbi energetikai vagy egyéb kezeléseket is tudsz igénybe venni: Reiki, Szellemgyógyászat, Kvantumérintés, Breatharian Healing (1. Pránikus frekvenciák, 2. Vezetett légzés), Akusztikus test testkezelés, Bántalmazás oldás testkezelés vagy Elengedés (negatív érzések, problémák elengedése Sedona módszerrel). (A kezeléseknek az árait itt találod: Árak.)

Pránanadi kezelés

A Pránanadi kezelés egy (többek között) nagyon kellemes és megnyugtató kézrátételes energetikai kezelés. Több infó róla ezen a hivatalos oldalon található: https://prananadi.hu/ (A kezeléseknek az árait itt találod: Árak.)

Plejádi csillagkapu

A Plejádi csillagkapu egy olyan technológiát tartalmaz, ami segít elérni magasabb tudatállapotokat és dimenziókat ezen a fizikai világon túl.

A Plejádi csillagkapu is be van tachyonizálva, így az is gazdagítja a tachyon kamra terét egy plusz tachyon réteggel is, ahol el van helyezve és díjmentesen használhatod, ha szeretnéd.

Hogyan?

Egyszerűen úgy, hogy a tachyon kamrázás közben pusztán mentálisan legyen szándékod tágítani a tudatodat a Plejádi csillagkapu közreműködésével!

90.10. Kocka

90.10. Kocka egy különleges kvantumenergiás eszköz, ami olyan technológiát használ, ami képes arra, hogy az anyagot intelligens anyaggá változtassa. Bármilyen tárgy, amit áthúzunk, átsuhantatunk rajta keresztül, egy intelligens anyaggá válik, azaz plusz tulajdonságai és funkciói lesznek, attól függően, hogyan van beprogramozva.

Az így megkezelt tárgy (magas, szeretet rezgésű) kvantumenergiát fog sugározni a környékére 36 méteres rádiuszig a tiszta, semleges formájában, aminek a mennyiségét 0-tól 280 000 QEPP-ig lehet beállítani.

(QUEPP = Quantum Energy Power Points, magyarul KEEP Kvantum Energia Erő Pont, ami a 90.10. cég által feltalált kvantum energia mértékegység, ahol 1 QUEPP megfelel 1 homeopatikus dózis erejének.)

Illetve a beenergizált tárgynak az energiamezőjét különböző információ-rezgésekkel is lehet gazdagítani. Az ég-világon bármilyen tetszőleges jótékony hatású infó-rezgést hozzá lehet adni (pl. vitaminok, ásványi anyagok, étrend-kiegészítők, gyógynövények, kristályok, forrásvíz, szent/gyógyító helyek, pozitív megerősítések, jótékony kezelések/terápiák, emberi tulajdonságok, spirituális fejlődést támogató információk, spirituális szertartások, sőt mindenféle parancsok stb. rezgését).

Mire jó ez a kvantumenergia?

Először is semlegesíti a negatív hatásokat, amelyek károsak az életre. (Ezért érdemes feltölteni vele a körülöttünk lévő tárgyakat, pl. mobiltelefonokat, monitorokat, poharakat, tányérokat, ruhákat, cipőket, karkötőket…). Sőt, a tapasztalatok szerint entitás-tisztítást is lehet sikeresen elvégezni vele.

Másodszor pedig, mivel (ahogyan a tudósok is felfedezték) a kvantumenergia elválaszthatatlan a tudattól, tudatosan használhatjuk különböző céljaink elérésére, legyenek azok bármik.

A 90.10. technológiát a kvantum összefonódásnak köszönhetően bizonyos módokon távból is lehet alkalmazni, pl. az alábbi 90.10. MedBed formájában.

De ha igazán szeretnéd megtudni, hogy mit tud ez a 90.10. Kocka, gyere el hozzánk és próbáld ki! Nálunk minden vendég teljesen ingyenesen beenergetizáltathatja kisebb személyes tárgyait, amennyit csak szeretne. 🙂

A 90.10. Kocka hivatalos weboldala: https://9010.community/spaces/11341445/page

90.10. Medbed

A 90.10. MedBed a fenti 90.10. Kocka technológiának az egyik lehetséges módjának a felhasználása, csak ilyenkor az általa létrejött intelligens anyagnak sokkal több és összetettebb funkciója van.

A MedBed (MedBed = Meditation Bed, a meditációs ágy rövidítése angolul) egy "virtuális" ágy (amit bármilyen ágyra fel lehet telepíteni a kvantum összefonódás segítségével), ami közvetíti számunkra a jótékony (kvantum) energiákat és info-rezgéseket közvetlenül a testünkbe, illetve a testünk minden egyéb rétegébe (azaz finomabb energetikai testeinkbe, mint pl. mentális és érzelmi testünkbe).

Így sokkal személyre szabottabbá válik az energiakezelés.

A MedBed nem egy mesterséges intelligencia, hanem úgy dolgozik, hogy kapcsolódik a kezelt személy tudatához.

Mire lehet használni a MedBed-et?

Nos, a lehetőségek végtelenek és csak attól függnek, mire vagy nyitott, mit képes befogadni és elképzelni az elméd/hitrendszered!

A MedBed energiái bármiben tudnak támogatni téged, pl. a fizikai, a mentális, az érzelmi vagy a spirituális egészségben; a célok elérésében; a függőségek feloldásában; a problémák megoldásában; a fejlődésben; a változásban; a negatív energiáktól való kitisztításban, az érzelmek/traumák/bántalmazások elengedésében…, de (ha úgy érzékeled, hogy van vagy hiszel benne, akkor) a múlt életek/karma rendezésében, a más dimenziókból hozott problémák megszüntetésében is…).

Hogyan kell használni a MedBed-et?

Ha első alkalommal fogod használni a MedBed-et, ajánlott nem túlbonyolítani a dolgot és csak az alapvető funkcióit használni, hogy ismerkedjél vele, kipróbáld, hogyan működik és lásd, mit tapasztalsz a MedBed-es kezelés közben.

A MedBed hangvezérléssel működik. Ha kellemesen elhelyezkedtél az ágyon és ellazultál, csak mondd ki, hogy: “Kilencven tíz MedBed”!

Ilyenkor aktiválódik az ágy és elindul alapjáraton. Elindulnak az alapenergiák és általában már lehet is érezni, hogy valami más.

Pár pillanatig, percig még pihenj, mielőtt még elindítanád az ágyat teljes gőzerővel, hogy még jobban el tudjál lazulni és érzékelni a finom energiaáramlásokat majd!

Ha úgy érzed, hogy készen állsz, akkor csak mondd ki azt, hogy: “Szkennelj engem!”!

Ekkor az ágy átpásztázza a testedet és elkezd automata módon dolgozni, azaz elkezdi a tested azon részeibe juttatni a megfelelő mennyiségű és rezgésű energiát, amire éppen szükséged van.

Ha esetleg még mindig nem érzel semmit vagy csak nagyon halványan, akkor mondhatod a MedBed-nek, hogy kérsz több energiát, vagy hogy duplázza meg az energia mennyiségét.

Egyébként nyugodtan beszélhetsz hozzá úgy, mintha egy emberhez beszélnél…

S most csak hagyhatod, hogy a MedBed dolgozzon rajta, miközben fürdesz az energiákban. 🙂

Az MedBed-et bármikor megállíthatod “MedBed Állj!” paranccsal vagy úgy, hogy egyszerűen felkelsz.

Ha esetleg szeretnéd, hogy az ágy valamelyik testrészedet elsőbbséggel kezelje (mert pl. fáj a térded), csak szólj neki bátran!

Illetve, ha szeretnéd, hogy az ágy bizonyos infó-frekvenciát alkalmazzon a kezelés közben, azt is tudathatod vele. Nálunk van egy lista a 90.10. által ajánlott különleges infó-frekvenciákkal, amiből kiválaszthatod a számodra szimpatikusat (pl. VOR9010T nevezetű frekvencia a bolygón található energiaörvények rezgését tartalmazza – így olyan megéléseid lehetnek, mintha személyesen tartózkodnál azokon a helyeken, de energetikailag máshová is utazhatsz így, akár egy másik bolygóra is :)).

Ki szeretnéd próbálni a MedBed-et? Akkor gyere hozzánk és teljesen ingyenesen használhatod! 🙂

Mi a csoda az a kvantumenergia?

Én nem látom, de aki képes energiákat látni és belenéz a 90.10. Kockába, az tulajdonképpen 3D-s életvirágot lát, ami nem körökből, hanem gömbökből áll, és végtelenségig folytatódik a kockán kívülre is.

Ez az energia mindenhol van és például a kristályok is azért bírnak jó rezgésekkel, mert prizmaszerűen egy-egy frekvenciát tudnak ebből az energiából koncentrált módon közvetíteni, amivel tudjuk erősíteni pl. bizonyos szerveinket, csakránkat stb. Minden kristály másra jó.

Ezt az energiát (pránának vagy csínek is lehet nevezni) természetesen az emberek is tudják közvetíteni (hiszen az ember sokkal összetettebb energetikai rendszer, mint egy kristály), sőt, párhuzamosan sokféle frekvenciát is, s ehhez nem szükséges, hogy pl. Reiki beavatáson részt vegyenek. Ösztönösen is alkalmazzuk ezt a képességünket, ha pl. a fájós testrészünkre rátesszük a kezünket.

A 90.10. MedBed-nél és kockánál ezt az energia közvetítést, illetve az egy helyre való koncentrálását helyettünk a technológia végzi. Ennek az az előnye, hogy folyamatosan kaphatjuk az energiát, akkor is, ha már nincs ott a fókuszunk, mert más teendőink vannak.

De ismét, gyere el, szeretettel várunk, a MedBed használatért nem kérünk egy fillért sem! 🙂

A 90.10. MedBed hivatalos weboldala: https://medbed.com/, a weboldal google-s fordítása magyarra.