Tachyon távközvetítés

Ha nem tudsz vagy túl körülményes lenne számodra eljönni személyesen a tachyon kamrába, vagy egyéb okok miatt nem tudod igénybe venni azt (sajnos, pl. a kamra alkalmatlan a 120 kg fölötti testsúlyú vagy mozgáskorlátozott személyek számára), akkor arra is van lehetőség, hogy távból megtapasztalhasd ezt a harmonizáló hatású energiát! Itt van, hogy hogyan:

Az a legideálisabb, ha olyan időpontban történik a tachyon távkezelés, amikor zavartalanul (kényelmesen fekve vagy ülve) tudod fogadni a tachyon energiát, mert akkor jobban arra tudod a figyelmedet fordítani, hogy ennek a finom energiának a munkálkodását érzékeld. Azonban, ez nem feltétel. Az energia minden esetben átmegy és kifejti a jótékony hatását, csak – mivel a fókuszod máshol lesz – nem biztos, hogy a tachyon távkezelés közben észre fogod venni, hogy történik-e valami.

1. Ingyenes kipróbálási lehetőség:
20 perces INGYENES tachyon energia távközvetítés

Ha szeretnéd megtapasztalni, milyen érzés, amikor a tachyon energiában fürdesz, érdemes kihasználni a teljesen díj- és kötelezettségmentes 20 perces tachyon távkezelést! Ha szeretnél élni ezzel a kipróbálási lehetőséggel, akkor küldd be hozzánk a fényképedet az alábbi linkre kattintva!:

2. lehetőség:
30 vagy 60 perces tachyon energia távközvetítés

Ha az ingyenes tachyon távközvetítés próba elnyerte a tetszésedet és szeretnél még, akkor megrendelheted az egyéni tachyon távközvetítést is.

A hozzájárulásod:
1 x 30 perces egyéni (egyszerre max 10 fő/alkalom) tachyon energia távkezelés
10.000,- Ft/1-10 fő

1 x 60 perces egyéni (egyszerre max 10 fő/alkalom) tachyon energia távkezelés
18.000,- Ft/1-10 fő

Igen, jól látod! Egyedül, ketten, hárman, négyen, öten… vagy akár tízen is részt vehettek egyidejűleg a tachyon távközvetítésben ugyanabban az árban.

3. lehetőség:
Csoportos 10 x 30 perces tachyon energia távközvetítés

Időnként 10 alkalomból álló (egy-két-háromnaponta történő) félórás tachyon energia csoportos távközvetítést szervezünk, ami általában 19:00 és 19:30 között szokott történni.

A legközelebbi ilyen esemény 2023. december 11 és 22 között lesz. (Ha szeretnél értesítést kapni ezekről az alkalmakról, kérlek, iratkozz fel a hírlevelünkre! Köszönöm!)

A hozzájárulásod:
10 x 30 perces csoportos tachyon energia távkezelés
10.000,- Ft/1-5 fő

Ha te is élni szeretnél ezzel a lehetőséggel, akkor itt tudsz jelentkezni (majd szükségünk lesz a nevedre, a tartózkodási településedre és a fényképedre):

4. lehetőség:
Több napos ingyenes csoportos 25 perces tachyon energia távközvetítés

Néha szoktunk több napos ingyenes tachyon energia csoportos távközvetítést is megrendezni, amiről hírlevelekben szoktuk értesíteni az érdeklődőket. Ha nem szeretnél lemaradni erről a lehetőségről, akkor kérlek, iratkozz fel a hírlevelünkre! Köszönöm!

A legközelebbi ilyen esemény 2023. december 1 és 3 között fog zajlani az alábbi időpontokban:

2023. december 1, péntek, 17:00-17:25
2023. december 2, szombat, 17:00-17:25
2023. december 2, vasárnap, 17:00-17:25

Kíváncsi vagy, hogyan zajlik a tachyon távközvetítés?

Ha valamiért nem tudsz személyesen tachyon kamrázni – pl. a 120 kg fölötti testsúlyod, az egészségügyi állapotod (a mozgáskorlátozottságod) vagy a nagyon messzi lakóhelyed miatt, akkor a tachyon távközvetítést ajánljuk, amin kétféleképpen vehetsz részt (mindkettőhöz a fényképedre lesz szükség):

1. Élő tachyon távközvetítés
(Tachyon living által ajánlott módszer)

Az élő tachyon távközvetítés úgy történik, hogy a távközvetítés idején én személyesen tartózkodom a tachyon kamrában, és a fényképed segítségével a tudatommal kapcsolódok veled azzal a szándékkal, hogy közvetítsem neked a tachyon energiát. Így, mint egy csatorna hagyom, hogy áramoljon hozzád (a tested minden rétegébe, azaz a fizikai, az érzelmi, a mentális, az energetikai stb. testedbe) ez az energia.

(A fenti képen még a régi kamra van, az új Cobrás kamra teljesen másképpen néz ki.)
Tachyon living tachyon kamra (Galaxy I. modell) – Sojka Peter Leopold – Tachyon távközvetítés

De ez nem minden! Már több éve foglalkozok különböző egészséget és spirituális fejlődést támogató energiákkal és azok csatornázásával személyesen és távban egyaránt. Így hagyom, hogy a tachyon energia mellett más jótékony energiák (pl. prána) is áramoljanak feléd. Vagy úgy is lehet mondani, hogy a tachyon energia inkább egy semleges támogató erőtér, ami (mivel többek között feloldja bennünk az ellenállásainkat) hatékonyabbá teszi más életenergiák áramlását. A tachyon nagyon finom energia, aminek ugyan van különleges érzete, de szerintem nem lehet direkt érzékelni, hanem amit tapasztalunk, az az, amit kivált belőlünk. Ezért sokféle tapasztalatról számolnak be az emberek és azok is minden alkalommal változnak.

Nekem is minden alkalom, amikor van lehetőségem a tachyon energiát közvetíteni, más és más. Csak engedélyezem, hogy rajtam keresztül megtörténjen, ami történni szeretne. Az intuíciómra hallgatva közvetítem azokat az energiákat is, amire éppen a legnagyobb szükség van.

De hogy jobban el tudd képzelni konkrétan, mit “csinálok” és tapasztalok távközvetítés közben, akkor írok egy példát róla:

  • Amikor elhelyezkedek a kamrában, számomra (tehát, ahogyan én szubjektíven tapasztalom a tachyon mező jelenlétét) a tachyon energia nagyon finom (alig észrevehető) kellemesen hűvös érzést eredményez. Ha keresem, hogy hol érzem azt az érzést, akkor nem a testemben vagy testemen belül van, hanem fura módon mindenhol, nem ebben a fizikai világban. Vagyis olyan benyomásom van, mintha valahol máshol (más valóságban) lennék. Legtöbbször ilyenkor kellemes zsibbadást is érzek a bőrömben.
  • Ha azzal a szándékkal megyek be a kamrába, hogy távközvetítsem a tachyon és egyéb élő energiákat, akkor már abban a pillanatban el is indulnak a befogadók felé. (Általában pár perccel hamarabb be szoktam menni a kamrába, mielőtt a megbeszélt időpontban történne a távközvetítés és kaptam is erről visszajelzést a befogadók felől.) Ilyenkor az energiák igen intenzívekké válnak (pl. zsibbad az arcom, vibrálást érzek a mellkasomban, felmelegszenek a tenyereim, felforrósodik a testem stb.).
  • Több személynek is szoktam egyszerre közvetíteni az energiát, így előttem van több fénykép, amik jó érzésekkel töltenek fel, mert általában szép mosolygós képeket szoktak küldeni nekem az emberek. 🙂 De amúgy is ebben a tachyon energia mezőben olyan szeretet és tiszta szándék érzés keletkezik bennem, hogy csak a legjobbakat kívánom mindenkinek.
  • Bár az energia távközvetítés ekkorára már fullon zajlik, de azért szoktam csinálni egy kis jelképes szertartást is (ami idővel változik). 🙂 A szertartás abból áll, hogy ellazulok és elengedek minden korlátot, zavaró tényezőt, hogy akár végtelen mennyiségű energiát tudjak csatornázni. Ugyanazt elképzelem veled is, hogy annyira nyitottá és befogadóvá váljál, hogy azt a végtelen mennyiségű energiát be tudjad fogadni. Utána egyesével tudatosan mindenkivel kapcsolódok a fényképek segítségével. Hagyom, hogy a tudatom az elmémből a szívembe süllyedjen és ezt elképzelem veled is.
  • Utána csak átadom magam ennek a folyamatnak, és vagy passzívan szemlélem, mi történik, vagy amikor jön a belső inspiráció, impulzus, akkor aktívan küldöm pl. különféle színű, formájú és funkciójú/információjú energiákat (mint ibolya, briliáns fehér, smaragdzöld, égkék, arany stb. színű fényt). Nekem nagyon szép megéléseim szoktak lenni ilyenkor, nagyon élvezem ebben az energiában való fürdést.
  • A végén kérem mindenkinek az égi áldást, megköszönöm az energiát és azt, hogy közvetíthettem azt.

2. Fényképes tachyon távközvetítés
(Cobra által ajánlott módszer)
5. lehetőség:

A Cobrától származó információ alapján (bár személyesen meglátogatni a kamrát a legjobb) távolról is (fényképen keresztül) valamennyire részesülhetsz a tachyon energiából (sőt, akár elhunyt személyek is). A fényképes távközvetítés abból áll, hogy a fényképed 2 órán keresztül el lesz helyezve a tachyon kamrában a megbeszélt időpontban. A szolgáltatás díja: 1.000,- Ft (több személy fényképét is beküldheted egyszerre ugyanabban az árban). Jelentkezés e-mailben.

Ha igénybe szeretnéd venni a tachyon távkezelést, nagy szeretettel várlak a fentebb leírt lehetőségek egyikén!