Tapasztalatok

Én úgy gondolom, hogy maga a tachyon energia nem érzékelhető. Viszont azokat a folyamatokat, amelyeket elindít bennünk, azok érezhetőek lehetnek, illetve majd a hosszú távú pozitív eredmények is magukért fognak beszélni.

Vagy ahogy az egyik barátom megfogalmazta, a szeretetet sem lehet direkt megtapasztalni, hanem csak azt, amit kivált belőlünk (a szeretet tüneteit).

Ezért a tachyon kezeléshez kapcsolódó tapasztalatok vegyesek, illetve alkalomról alkalomra változóak.

Az eddigi összegyűlt tapasztalatokat így lehetne összefoglalni:

  • Vannak, akik a tachyon kamrázáskor nem éreznek sokat (csak jól pihennek vagy a kezelés után sokkal békésebbnek érzik magukat, jobb a közérzetük). Hiszen, ha az energia éppen a tudatalatti szinten dolgozik, az nem feltétlenül jelentkezik testi szinten. Vagy hasonlóan, mint amikor beszedünk egy vitamint, annak a hatását sem érezzük közvetlenül.
  • Vannak olyanok, akik a kamrázás közben “eltűnnek” (vagy egész időre, vagy szakaszosan), azaz olyan mély állapotba kerülnek, mint a mély alvás, de mégis visszamenőleg arról számolnak be, hogy az más volt, mint ha csak simán aludtak volna. (Egyébként a leghatékonyabb gyógyulás és regenerálódás akkor történik, amikor Théta vagy Delta állapotban tartózkodunk.)
  • Sok ember beszámolt arról, hogy a kamrázás közben különböző víziói voltak (mint pl. színes energiafények, más lények, geometrikus alakzatok, utazások más helyekre, fények áradata, fényspirálok, stb.).
  • Különféle intenzitású energiamozgásokat is tapasztaltak a testük különböző területén: lüktetés, pulzálás, energiaörvények, áramlások, felmelegedés, bizsergés, kellemes hűvösség, nyomások…
  • Ott is szoktak tapasztalni különböző érzeteket, néha fájdalmat is a testünkben, ahol valamilyen egészségügyi problémájuk van/volt (pl. műtéti helyek).
  • Volt olyan tapasztalat is, amikor valaki úgy érezte, hogy nem fogja tudni végig feküdni a kamrázást, mert nagyon felforrósodott az egész teste és intenzív fájdalom volt a kezében. Azonban utána könnyebben tudta mozgatni a kezét, mint előtte.
  • Vannak olyanok, akik érzelmi tisztuláson mentek át (meg is könnyezték magukat a kamrában).
  • Sőt, olyan tapasztalat is volt, hogy fizikailag is megmozdult a testük, vagy megváltozott a légzésük.

Az a tendencia, hogy minél többet használják az emberek a kamrát, (mivel jobban és jobban kitisztul az érzékenységük) annál jobban tapasztalják az energiákat. Akik már eleve foglalkoznak valamilyen energiamunkával (pl. Reikivel, csikunggal), azok általában már az elejétől kezdve éreznek valamit.

Tachyon energia gömb
Tachyon energia tapasztalatok

Itt van néhány konkrét tachyon tapasztalat (de nem feltétlenül kell elvárni, hogy ez veled is így fog megtörténni; csak az ilyesmi tapasztalatok erősítik azt, hogy a tachyon energia működik akkor is, ha néha úgy tűnik, hogy nem történik semmi):

„Kedves Péter!
Hálásan Köszönöm a lehetőséget!
Gondoltam, írok egy rövid beszámolót a tachyon általi érzetekről, megélésről. Már jóval a kezdés előtt érezhető volt a jelenléte, felerősödött bennem a nyugalmi állapot, ami a kezdéskor még intenzívebbé vált. Nagyon kellemes hullámzás volt körülöttem és bennem, ami szinte elolvasztott. Kicsit megfájdult a fejem, de utána elmúlt. Mély relax. Pontosan éreztem, hogy mikor lett vége, folyamatosan csökkent az intenzitás. 🙂 Nagyon kellemes élmény volt, hamarosan jelentkezem folytatásra.
Még egy kis megjegyzés: örülök, hogy elérhető árban kínálja ezt a szuper lehetőséget.
– Adrienn (tachyon távkezelésben részesült)

„Kedves Péter!
Mikor megkaptam a hírlevelet jött az a bizonyos megmásíthatatlan érzés, hogy nekem most mennem kell és lefoglaltam az időpontot már akkortól egy különleges csodálatos érzés kerített hatalmába. A kamrázás pedig maga a csoda volt, ahogy befeküdtem egyből érzékelhető volt az a különleges energia a napfonat körül mindvégig. Úgy éreztem mintha a sejtjeim atomjaira esnének és táncra perdültek volna, összekapaszkodva önfeledten táncoltak és mintha nem ugyan úgy épültek volna vissza. Végig leírhatatlan boldogságot tapasztaltam és ragyogott az aurám. Hálásan köszönöm a lehetőséget Péternek, nagyon várom a folytatást!”
– Ágnes

„Kedves Péter!
Hálás vagyok, hogy találkoztunk.
Kezelés előtt, amikor üveg golyót fogtam a kezeimben, jól eső energia töltött el. Hirtelen éhség érzet, ami 10perc múlva elmúlt. Enyhe bizsergető érzés a fejem környékén.
Amikor a kamrából kimentél, olyan érzés volt, mintha még mozdult volna az ágy (emelkedett volna). Fejem és halántékom finom bizsergés és a harmadik szemnél is. Később csodás sárgás zöldes fényt láttam, mellkasnál sűrű energiát éreztem, később a combjaimnál. Láttam arcokat, fény örvényeket és apró csillámokat.
Amikor hazafelé vezettem, folyamatosan melegség volt rajtam a környékemen. Észrevettem, hogy lelassult az időérzékem és a vezetésem is. Otthon salátákat ettem, mást nem kívántam. Hálásan köszönöm.
– Márti

„Kedves Péter!
Köszönöm a segítségét, hogy megtapasztalhattam a tachion energiát érzetben és a gyógyító hatását is. A kezelés után még órákig éreztem az energia áramlását. A hangulatomra is poz. hatása volt.
Köszönöm a lehetőséget és a kezelést is!
Szeretettel üdvözlöm és minden jót kívánok.”
– Zsuzsanna (tachyon távkezelésben részesült)

„Köszönöm szépen, hogy részt vehettem a távkezelésben. 16:54 kor feküdtem le, ellazítottam magamat. Érdekesség, hogy 16:57 kor el kezdett forrósodni mindkét fülem, kb. 10 perc múlva mindkét szemem. A kezeim is, de nemcsak a tenyerem, hanem a kézfejem is. Utána a homlokom, és belealudtam.”
– Magdolna (tachyon távkezelésben részesült)

„Kedves Péter!
Ezúton küldöm a két hét tachyon energiaküldés esszenciáját:
Először is nagyon tetszett, hogy két hétre osztódott szét és minden nap élvezhettünk, tapasztalhattunk belőle. Számomra jobban megfigyelhetőbb volt a hatása, tanítása, hogy mi mindenből mozdított ki, mire hívódott fel a figyelmem.
Az első napokban egy nyugodt belső tér alakult ki bennem, amiben ugyan megvoltak épp még a napi problémáim, de már homályos háttérben és távolian. Kellemes érzés volt ily módon ide be-be térni napközben.
Más alkalmakkor arany, arany-fehér fényt láttam Krisztus kíséretében. Többször is előjött egy virágos, zöld mező, ami nyugalmat árasztott. Az utolsó napokban türkiz fényekkel találkoztam, ami másnap nagyobb erővel indított.
Többször előfordult, hogy a testi feszültség gócok, enyhe fájdalmak egy központi tengelybe húzódtak és szétoszlottak a kellemetlen érzetek.
Hálásan köszönöm, hogy részesülhettem a gyógyító, tachyon energiákban.
– Katalin (2 héten át tartó tachyon távkezelésben részesült)

„Kedves Péter!
Elkészült a beszámoló. Az első napon kicsit izgatottak voltunk. Tudatosan figyeltünk magunkra. Enyhén hullámok haladtak át rajtunk. Nekem az utolsó percekben jött az az érzés, hogy lassan felemeltek, majd letettek.
A második nap már erősebben éreztük az energia bizsergését, hullámzását… A fej, kéz ujjak, fül , szív, ahol jobban éreztük az áramlást.
Kellemes érzés volt. Én a csukott szemmel lila, ibolyafényt láttam. Meditatív állapotba kerültünk.
Egész nap ez a szabadság érzés, nyugodt, békés állapot járt át.
Köszönöm ♥️ ezt a kedves ajándékot. Hálát és szeretetet küldünk.”
– Ili és Andrea (tachyon távkezelésben részesültek)

„Teljesen megszűnt ez a dimenzió, tér és idő. Egy könnyedebb létformát tapasztaltam meg. Elvitt olyan helyekre, mikről nem tudtam, hogy léteznek. Teljesen megváltozott a nézőpontom mindenről. Nagyobb rálátást kaptam. Úgy érzem kinyit egy új képességem.”
– László

„A Tachion kamra, energiamezeje körülölelt, megnyugtatott, ellazított, ebben az állapotban tapasztaltam meg a kamra tiszta forrás energiáját. A dupla aranyspirál körülvett, elrepített időn és téren túlra. Kikapcsolt a jelenből. Tapasztalhattam olyan energiát, ami feloldott bennem rezgéseket, harmonikusan, nyugodtan, feltöltődve, szeretettel telve jöttem ki a kamrából. Hálásan köszönöm a lehetőséget Peteréknek és a barátaimnak, akik által megismerhettem őket. Csodálatos dolog ebben részt venni, mindenkinek szeretettel ajánlom.”
– Erzsébet

„Köszönöm, hogy részem lehetett ennek a csodálatos energiának a megtapasztalásában. A testem különböző pontjain éreztem a finom energia áramlást – talp, lábszár, kezek, arc, korona csakra, harmadik szem. A mellkasomon többször nyomást érzékeltem. Mindez nem folyamatos, inkább szakaszos volt. Ezen kívül felvillanó fényt érzékeltem, ami pulzált, majd arany és lila színek jelentek meg előttem, mint egy színes energia felhő. Az energia áramlását a talpamban még most is érzem.”
– Ágnes (tachyon távkezelésben részesült)

„Először is köszönöm a lehetőséget, és most pár gondolat a megtapasztalásról: Az biztos, hogy ez egy nagyon intelligens, a maga nemében határozott energia, mert szinte le is ültetett, hogy ne foglalkozzak most az utazás előtti pakolással. Nem néztem az órát, mert igyekeztem befejezni a csomagolást, kicsit meg is felejtkeztem az energia-kezelésről. De, önkéntelenül szót is fogadtam, valahogy nem is volt kérdés, hogy leültem és azonnal el is lazultam az utazási előkészületek feszültségéből. Csendet igényelt, ezért önkéntelenül mindent kikapcsoltam, és csak a Csendre figyeltem. A határozottsággal együtt azonban egy nagyon szelíd, lágy érzés ringatott el, és a kezelés óta minden éjjel nagyon nyugodtan, pihentetően, mélyen alszom. Utólag jöttem rá, hogy a kezelés ment éppen. Köszönöm, nagyon jó volt az, amit átéltem. Ha van lehetőség, akkor bővíteném a tapasztalatomat.”
– Anikó (tachyon távkezelésben részesült)

„Köszönöm az energiaküldést. Az elején a bal tenyeremben éreztem erős meleg érzést. Olyan volt, mintha kesztyűt húztak volna a kezeimre. Lüktető, meleg érzés a közepéig elkísért, majd pozitív gondolatok járták át az elmém. Nagyon kellemes megtapasztalás volt. Köszönöm.”
– Adél (tachyon távkezelésben részesült)

„Most első alkalommal vettem részt energiakezelésben. Úgy érzem, mindvégig teljesen nyitott voltam és megkértem az energiát, hogy oda áramoljon, ahol a legnagyobb szükségem van rá. Kértem, hogy továbbra is maradhassak teljesen egészséges és támogasson ez az energia a céljaim elérésében. A kezelés közben békét és nyugalmat éreztem, a gondolataim lelassultak. A vége felé jött egy-két fontos felismerés is. Nagyon kellemes volt. Hálásan köszönöm.”
– László (tachyon távkezelésben részesült)

„Kedves Péter! Szavakkal elég nehéz kifejezni azt az élményt, amit ez a mai kezelés jelentett számomra. Egész nap nagyon izgatott voltam, ami csak fokozódott a távkezelés időpontjának közeledtével. Előzetesen már két teljes szeretet energia kezelést kaptam Öntől, így volt összehasonlítási alapom. A szeretet energiával szemben, amelyet egy szelíd, békés energiaként tapasztaltam meg, a tachyon egy rendkívül erőteljes, intenzív, szinte felkavaró érzés volt. Mindkét tenyeremet nyitottan tartottam az ölemben, úgy ahogyan meditáció közben is szoktam és váratlanul a jobb kézfejem elkezdett jobbra-balra mozogni hosszasan az akaratomtól függetlenül. Ezzel egyidőben mintha egy elektromos áram futott volna végig a testemen, de ez nagyon kellemes érzés volt és mindvégig velem maradt, illetve hullámokban erősödött, vagy gyengült. A kezelés végére teljesen megnyugodtam és egy gyengébb, bizsergés szerű érzést tapasztaltam, ami még egy ideig tartott a kezelést követően is. Kimondhatatlanul hálás vagyok Önnek, hogy részese lehettem ennek a csodálatos élménynek. Nagyon-nagyon köszönöm.”
– Katalin (tachyon távkezelésben részesült)

„Köszönöm a lehetőséget a tachyon energia kipróbálására. Ülve próbáltam megtapasztalni az energiát, sajnos nem éreztem. Az elején viszont egy kis melegségérzet volt a hátam közepénél, csak nem tudtam pontosan, hogy az-e. Utána még ahogy próbáltam érzékelni, nagyon elálmosodtam, kicsit el is aludtam.”
– Réka (tachyon távkezelésben részesült)

„Köszönjük a lehetőséget. Kellemes érzés volt.”
– Éva (tachyon távkezelésben részesült)

„Egyszerűen ámulok, hogy milyen rétegekben indított változást a kamrázás. 🙂 Olvasva a sok pozitív véleményt először kissé kellemetlenül éreztem magamat, hogy nem tapasztaltam semmi földöntúli érzést, se nem láttam fényeket. Elkönyveltem magamban, hogy biztosan azért, mert mostanában túl keveset foglalkoztam szellemi dolgokkal. Hazafelé teljesen “véletlenül” belebotlottam egy népi zenekarba, akikhez életemben először volt bátorságom odamenni megkérdezni, hogy beállhatok-e hozzájuk zenélni. Hosszú évek reménytelen próbálkozása után, hogy összehozzak egy ilyen bandát, csak ott teremtek a semmiből. Szó szerint a semmiből. 🙂 Azt hiszem ez nagyobb csoda számomra, mintha energiákat láttam volna.”
– Borsika

„Köszönöm az energiát, úgy éreztem a két talpam közepén valami távozik belőlem és forróságot éreztem a talpamba. Ez az érzet végig megvolt, csak később egy kicsit enyhült. A faromba éreztem egy futó fájdalmat, mint mikor az idegbecsípődésem volt, csak sokkal enyhébb volt a fájdalom és rövid szakaszon volt érezhető. Kezeimben is éreztem a meleget, a tenyeremben. A fejembe rövid ideig, több ponton is éreztem apróbb szúrásokat, sok évvel ezelőtt agyrázkódásom volt. Meditáció után egy órát szundikáltam. Ma reggel, fáj a bal bokám, ha megyek, mintha szét akarna hullani, de nem fáj olyan nagyon. Szóval ez az 1 kezelés is sokat segített. Szerintem ez az energia hatás még működik bennem, és egyre jobb lesz. A fél óra alatt, amíg tartott ez a dolog valami dal volt a fejembe, de a végére elfelejtettem. Köszönöm a lehetőséget!”
– Rózsa (tachyon távkezelésben részesült)

„Ma délután az energia közvetítésénél mindketten nagy nyugalmat éreztünk. Mivel én már másodszor tapasztalhattam meg, így jobban tudtam érzékelni az energiát. Úgy éreztem, mintha egy puha felhő vett volna körül és ringatott volna. Jó élmény volt, köszönjük!”
– Réka és Sándor (tachyon távkezelésben részesültek)

„Köszönöm még egyszer a lehetőséget. Gondoltam várok egy napot a tapasztalataim leírásával, hogy az esetleges utóhatásokról is beszámolhassak. Tegnap a kezelés megkezdésekor határozottan éreztem, hogy valami elkezdődött, és kb. a végén is észrevettem, hogy valószínűleg eltelt a fél óra. Egy rendkívül finom, lágy vibrálásszerű érzet volt legfőképpen a fejemben, ami néha fokozódott, néha csökkent. Nagyon békés, mélyen pihentető és feltétlen szeretettel, elfogadással teli energia volt. Gyönyörű “belső” tér. Intuitív módon az volt a felismerésem magammal kapcsolatban a kezelés alatt, hogy nagyon fáradt vagyok tudatilag. Kimerültem. Természetesen tudom ennek az okait. A kezelés utóérzete nem volt számottevő, legalábbis nem fogtam azt fel. ”
– Rózsa (tachyon távkezelésben részesült)

„Úgy tűnt éreztem valamit, de az sem kizárt hogy képzeltem. 1-2 perccel az időpont előtt (az órám szerint) kezdődött. Kellemes, hűvös, lazító érzésnek mondanám, ha le lehet írni. Kicsit talán erotikus is volt, ha furán is hangzik.”
– Márton (tachyon távkezelésben részesült)

„Kedves Péter! Nagyon élveztem a tachyon energia távközvetítést. Érdekes volt. Ültem a buszon, ami lépésben haladt a dugóban, és mélységes nyugalom és béke szállt rám. Egyáltalán nem izgatott, hogy nem értem haza időben. Hálásan köszönöm. Szeretettel üdvözlöm, és nagy ölelést küldök a családjának is. ”
– Panni (tachyon távkezelésben részesült)

„Kedves Péter! Először volt részem ilyen élményben. Közben forrók lettek a kezeim, éreztem, hogy tisztul a fejem. Utána energikusabbnak éreztem magam, kevésbé lehangoltnak. Köszönöm!”
– Edit (tachyon távkezelésben részesült)

„Köszönöm az energiát, nagyon kellemes érzés volt, és a derékfájásom is elmult.”
– Rózsa (tachyon távkezelésben részesült)

Legyél te is az, aki megosztja velünk a tapasztalatokat! Kapcsolat >>>

Köszönöm!