Gy.I.K.

K: Milyen hosszú egy tartózkodási idő a tachyon kamrában?
V: Jelenleg 2 opcióból választhatsz: 30 perc és 60 perc. Ha először jársz nálunk, akkor a 30 perces kamrázást (tachyoniumozást, „tachizást” 🙂 ) ajánljuk (főleg, ha nem vagy túl érzékeny az energiákra). Bár rövidebb időtartam is nagyon szép kamrázást produkál, ha már messziről eljutsz hozzánk, érdemes kihasználni ezt az időt. Amikor a vendégeink belebújnak a kamránkba, általában nem szeretnék korán abbahagyni a tachyonenergiában való „fürdést”. 🙂

K: Miért tesztek lehetővé hosszabb kamrázási időket, mint máshol?
V: Mert arra jöttünk rá, hogy az emberek spirituális felemelkedésével és az egyre jobban növekvő tudatossággal nagyobb mennyiségű tachyont tudnak biztonságosan befogadni. Sőt, igényük is van erre, hogy még jobban felgyorsuljon az előrehaladásuk. Ha már ezen a weboldalon jársz és érdeklődsz is a tachyon kamra iránt, akkor nagy valószínűséggel nem most kezdtél belsőleg foglalkozni önmagaddal (azaz pl. már egy ideje meditálsz, jógázol, csikungozol, taoista gyakorlatokat csinálsz, accessezel, reikizel, spiritualitással vagy energiákkal foglalkozol, önismereti munkát végzel, stb.), úgyhogy jó eséllyel készen állsz a nagyobb mennyiségű tachyon befogadására is. De így vagy úgy, a tachyonenergia nem árt!

K: Hogyan válasszam ki, hogy mennyi időt töltsek a kamrában?
V: Az lenne a legjobb, hogyha ezt a kérdést (sőt, más kérdéseidet is az életedben) magadnak tennéd fel! 🙂 Hogyan kerültél erre a weboldalra? Nos, nem úgy, hogy valami ide vezérelt téged? Ha érzed, hogy valamiért vonz ez a kamra, akkor valószínűleg azt is érzed, mennyi kamrázási idő lenne neked és a testednek a legmegfelelőbb. De ha mégis bizonytalan vagy, vagy esetleg van valamilyen olyan egészségügyi problémád, ami a kamrázás utáni intenzívebb méregtelenítéssel járna, akkor kezdd el a rövidebb időkkel!

K: Ártalmas lehet a tachyonenergia?
V: Eddig nem hallottuk arról, hogy bárkinek is kárt okozott volna az, amikor kitette magát a tachyonenergiának. Igen, előfordulhat, hogy az elején, amikor az ember még nincs teljesen hozzászokva a tachyonokhoz és hosszabb ideig kamrázik, akkor az járhat enyhe méregtelenítési tünetekkel. Úgyhogy, ha esetleg ilyen tüneteket tapasztalsz, az azt jelenti, hogy energia teszi a dolgát. Ilyenkor általában elegendő több vizet innod, vagy belefeküdnöd a fürdőkádba és a fürdővízbe belekeverni egy pohárnyi epsom sót (keserűsó, magnézium-szulfát).

K: Bárki használhatja a tachyon kamrát?
V: A válasz igen (ha ez az elhatározás őtőle származik és ő érzi, hogy a kamrázás lenne a számára hozzájárulás)! Bár, mivel az áldott állapotú nőknek nem ajánlott a méregtelenítés, amit a tachyon kamra használata következtében elindulhat, ezért itt egy kicsit óvatosnak kell lennünk és inkább a rövidebb kamrázási időt választanunk. A gyerekek esetében is elegendő a rövidebb időtartamú kamrázás, ill. a felügyeletüket is biztosítani kell, hogy a kamrában ne nyúljanak a berendezéshez. Hasonlóan az állatoknak és a növényeknek is jót tesz a tachyonenergia. Illetőleg a kamrába hozhatsz magaddal pl. étrendkiegészítőket is, amelyeket ilyen módon szeretnél „felturbózni”.

K: Mi van akkor, ha nem érzem a tachyonenergiát?
V: Legalább háromból két ember érzi a tachyonenergia hatását az elejétől kezdve, úgyhogy te azok közé tartozol, akik nem (legalábbis egyelőre nem). De függetlenül attól, hogy érzed-e, hogy az energia dolgozik vagy sem, az kifejti a hatását. Idővel, ahogyan a tachyonenergia megszünteti a testedben lévő energiablokkokat, érzékelni fogod tudni azt. Bár szerintem nem a tachyonenergia érzékelhető közvetlenül, hanem inkább más energiák (pl. prána) áramlását, amit elindít, hiszen minden kamrázási élmény más és más. De ha a kamrázás hatására pozitív eredményeket tapasztalsz az életedben, akkor mit számít, hogy érzed-e vagy sem a tachyonenergia pillanatnyi hatását?

K: Hányszor és milyen gyakran érdemes meglátogatni a kamrát?
V: Ismét, ez is egy olyan kérdés, amit magadtól kell megkérdezned. Mi hivatalosan legalább hat alkalmat javaslunk – abból első hármat lehetőleg 10 napon belül, vagy akkor, amikor készen állsz vagy lehetőséged van rá. De ha belső vezettetést érzel és úgy látod, hogy még mindig tud a kamra hozzájárulás lenni az életedben, akkor többször is jöhetsz olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretnél. A cél az lenne, hogy a többszöri kamrázás után te is tartósan kapcsolódjál a Forráshoz/a valódi Önmagadhoz és tudjad sugározni a tachyonenergiát mindenféle eszköz nélkül.

K: Kell-e hinnem a tachyonenergiában ahhoz, hogy működjön?
V: A tachyonenergia azt fogja csinálni, ami a dolga (pl. csakratisztítás, meridiánok kiegyensúlyozása, DNS javítás, spirituális képességek erősítése stb.), hacsak direkt nem szándékod, hogy ne működjön. Ha belépsz a tachyon mezőbe semleges, megfigyelő hozzáállással, akkor a legjobban fogsz vele közreműködni. De mivel a tachyon egy tudatos energia is, ezért kommunikálhatsz és aktívan dolgozhatsz vele konkrét céllal. Erről több információt adunk, amikor már legalább egyszer jártál nálunk. Ha ez az első alkalom, amikor meglátogatod a kamránkat, a használatát érdemes kipróbálni mindenféle elvárás nélkül.

K: Gyógyít-e fizikailag a tachyon kamra?
V: A tachyon kamra nem egy gyógyászati/orvosi eszköz és Magyarországon hivatalosan csak az orvosok gyógyíthatnak. Azonban én azt mondom, hogy minden gyógyítás öngyógyítás, vagyis csak a testünk képes (és tudja, hogyan kell igazán) meggyógyítani önmagát. Ha bármilyen (mindegy, hogy most orvosi vagy alternatív/természetes) megfelelő terápiában, (gyógy)kezelésben vagy kúrában veszünk részt, azáltal olyan feltételek teljesülnek, ahol a testünk könnyebben helyreállíthatja saját magát, és rengeteget számít az is, hogy az ember mennyire nyitott a gyógyulásra. Bár, a tachyonenergia a fizikai testünkre is kihat, a harmonizálás (elakadások, ellenállások megszüntetése) főleg a testünk finomabb rétegeiben történik (érzelmi test, mentális test, meridiánok, csakrák, aura…), ami közvetett módon jótékony hatással van a fizikai egészségünkre is, ahogyan ezt a beszámolók is alátámasztják. De mindenkinek a tapasztalása más. Mi lesz a te tapasztalatod, azt nem tudom és nem is garantálhatom. Tehát, a tachyon kamrázás inkább egy holisztikus megközelítés és nem mindig olyan gyors és látványos eredményeket produkál, mint a tüneti kezelés.

K: Hol található a tachyon kamra és hogy jutok oda?
V: A tachyon kamra Pusztaszeren található (Budapest és Szeged közötti 5-ös út melletti tanyánkon). Időpontfoglalás után küldjük neked a pontos térképes útbaigazítást. Ha tömegközlekedéssel jönnél (Budapestről és Szegedről járnak vonatok és buszok is), akkor ha Kisteleken (ami 10km van tőlünk) leszállsz és megbeszéljük, akkor (1.000,- Ft-os benzinköltséget felszámolva) szívesen el is jövünk érted kocsival és vissza is viszünk az állomásra.

K: Hogy tudok időpontot foglalni a tachyon kamrába?
V: Az időpontot online tudod igényelni erre a linkre kattintva: időpontfoglalás, illetve +3670/411-63-80 telefonon.

K: Mennyibe kerül a tachyon kamrázás?
V: 30 perc 10.000,- Ft és 60 perc 15.000,- Ft. De ha 5 alkalmat egyben előfizetsz, 6-ikat ingyen kapod!

K: Tudok-e bankkártyával fizetni?
V: Igen! A bankkártyás fizetés (online vagy a helyszínen) mellett tudsz fizetni azonnali utalással,
paypal-lal vagy készpénzben is. Nyugi! Ha valamilyen oknál fogva le szeretnéd mondani (vagy módosítani) az időpontot és előre szólsz legalább két nappal, visszajuttatjuk hozzád a teljes befizetett összeget. Ha nem szólsz vagy nem jelensz meg a helyszínen az általad lefoglalt időpontban, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a befizetett összeg egy részét vagy teljes egészében megtartjuk.

Felmerült benned egyéb kérdés, amire nem találtál választ itt? Kérlek, küld el a kérdésedet hozzánk, szívesen válaszolunk (általában 3 munkanapon belül). Kapcsolat >>>