Jogi nyilatkozat és a Tachyon kamra használati feltételei

Jogi nyilatkozat

Jelen weboldal (www.tachyonkamra.hu) üzemeltetője Peter Sojka (egyéni vállalkozó), EasyLearnCenter (vállalkozás neve). Ügyfélszolgálat: info (kukac) tachyonkamra (pont) hu, Telefonszám: +3670/411-63-80, Postacím: HU-6769 Pusztaszer, Tanya 10.

A www.tachyonkamra.hu teljes szöveges és grafikus tartalma (beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, cikkeket, tanulmányokat, hanganyagokat és videókat) szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és az Sojka Peter jogtulajdonát képezik.

A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve (de nem kizárólag) a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. Azonban a weboldal tartalma a szerző neve (Sojka Peter) és a forrás (www.tachyonkamra.hu) megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható.

A www.tachyonkamra.hu weboldalon, vagy annak bármely elemén található tartalomért, a weboldalon lévő/letölthető hanganyagok, videók és szöveges anyagok tartalmáért, online tanfolyamok tartalmáért, a kiküldött CD-k, DVD-k, könyvek tartalmáért, az e-mailekben és hírlevél sorozatokban közölt információkért, vagy azok használatából eredő esetleges károkért, a tulajdonos és szerző, Sojka Peter semmilyen körülmények között, semmilyen formában nem vonható felelősségre.

Az egész weboldal tartalma és a rajta lévő információk saját elhatározás és döntés alapján alkalmazhatóak. Minden felhasználó, aki alkalmazza a bemutatott információkat, kizárólag saját felelősségére teszi, minden rábeszélés nélkül.

A Tachyonok segítségével történő energetikai alkalmazás (tachyoniumozás, “tachizás” tachynon kamrázás, vagy röviden kamrázás) nem gyógyító kezelés és a látogatóink csak a saját felelősségükre vehetik igénybe. A tachyon kamrázás nem helyettesíti az orvosi diagnózist és az orvosi kezelést.

A Tachyon kamra használati feltételei

A tachynon kamrát igénybe veheti az, aki:

  1. Megismerkedett a tachyonenergiáról szóló információval (pl. ennek a weboldalnak a tartalmának az elolvasásával) és megértette azt.
  2. Saját felelősségre és saját szabad elhatározásból (mindenféle rábeszélés nélkül) döntött úgy, hogy használni szeretné a kamrát, és úgy érzi, hogy hozzájárulás lenne a kamrázás a számára.
  3. Kifizette a kamra használati díjat. 🙂
  4. Nem nyúl hozzá a tachyon kamra berendezéséhez (ez nem vonatkozik a kamrázás közben használatba vehető tachyonizált kellékekre, azokat igenis ajánlott használni a kamrázás közben).
  5. Ha a kiskorú gyereke számára kéri a kamrázást, annak a kamrázás egész ideje alatti felügyeletét biztosítja.
  6. Tudomásul veszi, hogy a tachyon részecskék jótékony hatással vannak az emberi testre és sosem okozhatnának bármilyen kárt. Könnyű méregtelenítés előfordulhat, de az is a résztvevő legjobb érdekét szolgálja. Több víz bevitel általában enyhíti a méregtelenítési tüneteket.
  7. Ha a tachynon kamrát használni kívánó személynek olyan mozgáskorlátozottságai vannak, amelyek lehetetlenné tennék a kamra használatát, azok csak a fényképen keresztül tudják igénybe venni azt.

Ha kérdésed van, kérlek, hívjál vagy írjál bátran: kapcsolat!